Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne på denne side er gældende aftalegrundlag for alle køb foretaget på udsalg.dk. Udsalg.dk er en selvstændig webshop, der er ejet af Lavpris Kram/ V Heidi Willumsen.

Firmaets adresse er:

Lavpris Kram
Fynsgade 29
6700 Esbjerg
Danmark
CVR: 30655699
Telefon: 4126 6060
E-mail: info[@}udsalg.dk

Priser:
Priserne på udsalg.dk er opgivet i danske kroner DKK og inklusive moms. Priserne er dagspriser.

Betaling:
Ved betaling med kreditkort trækkes betalingen samme dag som varen afsendes. Oplysninger om betalingskort sendes krypteret. Udsalg.dk gemmer ikke kortoplysninger.

Levering
Der fremsendes ordrebekræftelse på mail efter modtagelse af bestilling. Varer sendes 1-2 hverdage efter ordremodtagelse.

Fortrydelse
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på udsalg.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Returneringsomkostninger afholdes af kunden.

Varens stand – det er tilladt at prøve en vare på samme måde, som hvis den bliv fremvist og prøvet i en butik. Ved prøvning udover dette betragtes varen som brugt, og returbeløbet vil afhænge af varens handelsmæssige værdi.

Reklamationsret
Reklamationsret ved fejl og mangler for varer købt på udsalg.dk gælder i 24 måneder jf. købeloven. Køber skal reklamere inden for 2 måneder efter at fejlen eller manglen er konstateret.

Personlige oplysninger
Under et køb bliver du bedt om navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies. En cookie er betegnelsen for en fil, som gemmes på din enhed. Hovedformålet er indsamling af statistik information, og der indsamles ikke oplysninger med henblik på analyse af enkeltindividers adfærd. Ved køb registrerer vi IP-adressen – normalt uden anvendelse, men den kan bruges i en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Du kan desuden valgfrit få din emailadresse tilmeldt vores nyhedsbrev, således at du løbende modtager nyheder, information og gode tilbud fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som du ønsker.

Jf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.